Franske viser på dansk
I Frankrig har man en stor og rig visetradition og mange af de franske viser er blevet verdenskendte og oversat til mange sprog - bl.a. dansk.

På viseaftenen i Pilegården fredag den 15. november, kl. 19 kan man lytte til en perlerække af franske viser sunget på dansk.

Der er lagt op til romantik og pariserstemning, når Visens Venner Brønshøj inviterer inden for til en aften med franske viser på programmet bl.a. viser som Milord, La Seine, Pigalle og La mer er blot nogle af de kendte og franske viser, som er på programmet i Pilegården.

Den franske visetradition dækker over mange genrer, men musetteharmonikaen er nok den mange forbinder med ægte fransk stemning, med et dejligt glas vin på en fortovscafé langs Seinen. Peter Karstensen kommer som gæstesolist, og han vil på sin musetteharmonika akkompagnere til mange af viserne. Aftenens visevært er Hans Raahauge.

Forestillingen begynder kl. 19. Dørene åbnes kl. 18, hvor der er fællesspisning og skålsange. Vedr. bestilling af bord og mad, se på visensvennerbronshoj.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top