Erhvervsklubben ”Hvepsene” festede i Dublin
Erhvervsklubbens-medlemmer-på-irsk-pub.jpg
Brønshøj Boldklubs erhvervsnetværk ”Hvepsene” fik en stor oplevelse ud af turen til Dublin. Foto: Kim Høg Madsen
Brønshøj Boldklubs erhvervsnetværk ”Hvepsene” havde henlagt deres årlige rejse til Dublin. Ud over at netværke, skulle deltagerne overvære Danmarks afgørende EM-kvalifikationskamp mod Irland. Og som bekendt blev den del af turen en stor succes!

Det blev et på mange måder interessant og spændende rejsemål – både erhvervsmæssigt, sportsligt og i forhold til pleje af det tætte netværk.

Erhvervsmøde med den danske ambassade i Dublin
Selve erhvervsmødet var denne gang med den danske ambassade i Dublin. Ministerråd og souschef Martin Ellehøj gav på inspirerende vis et interessant foredrag om historie og kultur i Irland. Dublin blev grundlagt af danske og norske vikinger tilbage i år 800 – og byens museer og navne bærer i dag præg af dette tilhørsforhold til vores forfædre.

Erhvervslederne hørte om erhvervslivets muligheder i landet, herunder de skattemæssigt gunstige forhold med lav selskabsskat. Der er store forskelle på by og land, hvilket bl.a. ses af det høje teknologiske niveau i Dublin, i forhold til ”udkants-Irland”.

EM-kvalifikationskamp mod Irland
Det var også spændende at høre om den økonomiske udvikling i landet – og de frustrationer som det forventede Brexit kan give i forholdet mellem republikken Irland og det britiske Nordirland.
Da medlemmerne alligevel var i Dublin samtidig med fodboldlandsholdets afgørende landskamp mod Irland, var man naturligvis på plads til årets vigtigste landskamp. Hvis det ikke blev en stor sportslig præstation på fodboldbanen, så blev det en sjov og festlig oplevelse på lægterne. Nervepirrende afslutning på banen – som jo endte godt med kvalifikationen til EM 2020 – og fantastisk stemning efter kampen. Erhvervsklubbens formand Kim Madsen siger:
”Vi var placeret på fantribunen, hvor vi var tæt på de danske helte, som i lang tid efter kampens afslutning fejrede kvalifikationen sammen med de danske fans – en uforglemmelig oplevelse”.

De 57 deltagende erhvervsledere gav alle udtryk for, at det ikke var sidste gang de besøgte Dublin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top