Udveksling med indiske elever
IndiskUdveksling_NG_2019_Gandhi3_.jpg
Danske og indiske elever på tur til statuen af Gandhi. Foto: Carol Munkers
Fra dette skoleår har Nørre G etableret en udvekslingsaftale med et gymnasium i Mumbai i Indien, hvor 15 af Nørre G´s elever og 15 indiske elever i to omgange besøger hinanden. Når eleverne er på besøg, bor de og er værter for hinanden.

Første del af udvekslingen med Mumbai har nu fundet sted og i uge 47 skal de 15 danske elever på genbesøg i Mumbai på JBCN International School.

Det var et hårdt-pakket program i Danmark med flere ekskursioner til Helsingør (Kronborg), Roskilde (Domkirken og Vikingeskibene) og en stor fælles fejring af Gandhi på hans 150-års fødselsdag, den 2. oktober. Eleverne besøgte bl.a. Gandhis (nok ukendte) statue ved krydset mellem Borups Alle og Hillerødgade. Der var høj stemning og højtidelighed mellem solskin og kraftige regnbyger.

I weekenden arrangerede eleverne en række sociale aktiviteter – dansk hygge med mad, musik, skøjteløb og byture. Både de indiske gæster og de danske værter er nu spændte på deres næste møde, når de skal bytte roller i Indien næste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top