Slaget om Slotsherrensvej
Det er nummer tre mod nummer to, når vi tager imod Vanløse i Slaget om Slotsherrensvej på lørdag. Det er samtidig også en kamp mellem to hold, der er inde i hver deres stime. Vi har ikke vundet i vores tre sidste kampe og blot hentet to point, mens Vanløse ikke har tabt i deres sidste otte divisionskampe.

Så det bliver ikke noget nemt lokalopgør på Vanløse. Vi kan dog glæde os over, at da vi mødte dem i Vanløse tidligere på sæsonen, så tog vi en 1-0 sejr. Men hvis det skal blive til en ny sejr, så kræver det meget bedre spil, end det vi leverede i lørdags ude mod Hillerød.
Her var 2. halvleg ekstrem dårlig fra vores side, men alligevel var vi utrolig tæt på sejren. Den forsvandt dog i det 8. overtidsminut, da Hillerød fik straffe og udlignede til 1-1.

Heldigvis er vores spillere mentalt stærke, og de skal nok ryste skuffelsen af sig. Samtidig kan man også kun blive ekstra motiveret, når man spiller foran Danmarks smukkeste på Tingbjerg Ground.

Derfor håber vi på at se rigtig mange af netop Danmarks smukkeste på tribunen på lørdag, når det gælder et vaskeægte lokalopgør.

Til sidst vil vi lige gøre lidt reklame for Brønshøjs årlige julefrokost, som finder sted efter sidste hjemmekamp den 9. november mod FA 2000. For 275 kr. får du mad samt fri øl, vin og vand. Hvis du vil med kan du tilmelde dig i klubben eller indbetale de 275 kr. på MobilePay 55344.

Derudover ønsker vi Vanløses spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top