Skræmte børn og god (u)hygge
H2.jpg

Foto: Gitte Ganderup

Foto: Gitte Ganderup
Halloweenfesten på Pilegården er en stor succes, hvor både hyggen og uhyggen er i top

Knogler i plantekasserne og græskar til udskæring blandet med flotte kager i blodigt antræk, ansigtsmaling, sværdkamp mod mytiske figurer, Palle Pirats Halloweenshow og lange køer til de populære oplevelser er det samlede udtryk ved årets Halloweenfest.

Pilegården og Rollespilsakademiet arrangerede i samarbejde med blandt andre Den lille gode Slagter, SuperBrugsen og Rotary en vellykket Halloweenfest, som trak en god del familier til kulturhuset fredag eftermiddag og tidlig aften.

Vildt gyserløb
Eftermiddagens mest populære attraktion var gyserløbet for de allermodigste børn, som bevægede sig igennem 2. Sal på Pilegården.

Rollespillerne i det mørklagte og dekorerede hus lagde sig i selen for at skæmme de modige børn og voksne, der bevægede sig igennem huset.

Nogle børn modstod uhyggen bedre end andre, og deres skrig blandede sig med den uhyggelige underlægningsmusik, raslende kæder og alverdens monstre, gespenster og sindssyge.

I køen til ansigtsmaling var humøret højt, lige som lysten til at slås imod en minotaur var stor i Pilegårdens have. Børnene inddelt i hold iklædte sig heltekåber og besejrede monsteret med stor succes hver gang.

Haven lagde også plads til både græskarværkstedet, heksehulen og bål med mulighed for snobrød. Her var det mere hyggen end det uhyggelige som bredte sig, hvilket passede de mange små størrelser fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top