”Sammen om Bellahøj” fortsætter
IMG_2549.jpg
Del af højhusbebyggelsen på Bellahøj fra 1950´erne. Danmarks første ”skyskrabere”. Foto: ef
Med budgetaftalen for 2020 er der enighed om at videreføre projektet ”Sammen om Bellahøj”, som har fokus på at styrke koordineringen i det udsatte boligområde, Bellahøjhusene.

Der er afsat 1,1 mio. kr. årligt i 2020-2023 til projektet. Projektet blev etableret i 2015 for at skabe tryghed blandt beboerne i området. Selvom kriminaliteten i Bellahøj-området ikke er høj, føler beboerne sig stadig utrygge, viser kommunens tryghedsundersøgelse for 2019. Derfor afsættes der nu midler til at fortsætte projektet de næste fire år, så projektet fortsat kan understøtte et stærkt samarbejde på tværs af lokale indsatser med blandt andet aktiviteter for unge i området omkring Bellahøj-husene.

– Bellahøj er inde i en god udvikling. Desværre oplever mange beboere stadig at være utrygge. Nu fortsætter vi indsatsen, så vi kan styrke trygheden, fortsat sikre et stærkt samarbejde og bakke op om de mange gode lokale initiativer i området, siger overborgmester Frank Jensen .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top