Sådan kommer du sydpå med pengepungen i behold
BHA.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det behøver ikke længere være dyrt at rejse sydpå. Hvad enten du længes efter en weekendtur ned til solkysten eller overvejer at købe sommerhus der, er der et væld af økonomiske løsninger. Det behøver fx ikke at være et spørgsmål om at flyve med lavprisflyselskaber eller gå ned på kvalitet.

Afbudsrejser – den oplagte løsning
Afbudsrejser er et uundgåeligt fænomen hos fly- og charterselskaberne. Dette har nærmest skabt et marked for udbydere og søgemaskiner til afbudsrejser, som gør det let at danne sig et overblik over afbudsrejser på tværs af selskaber. Inde på de enkelte selskaber kan det nemlig være svært at få øje på de afbudsrejser, der passer til netop din destination og rejsedag. Derfor kan du med fordel begynde at kigge efter rejser på en side, som samler de mange tilgængelige rejser til nedsat pris, og dermed gør arbejdet for dig. Ofte kan du både søge efter enkelte flybilletter og all inclusive rejser. Se mere her om afbudsrejser på Rejsetilbud.dk.

Planlægning
Det er ingen hemmelighed, at priserne på flybilletter ændrer sig meget ujævnt, og at prisen endda kan fordobles indenfor den samme uge. Alligevel er der perioder, hvor priserne gennemsnitligt ligger markant lavere end resten af året hos flyselskaberne, og derfor kan det også betale sig at planlægge sine rejser i rigtig god tid, så man får gavn af prisforskellene. Mange sammenligningssites hjælper dig med diagrammer, som lader dig sammenligne de gennemsnitlige billetpriser i forskellige måneder, og hermed kan du danne dig et overblik over hvilke perioder, du har bedst råd til at rejse i.

Bolig ved Costa Del Sol
Mange danskere er boligejere i byer i Sydspanien, ofte langs kysten, hvor de tilbringer deres ferier. At have sit eget sommerhus ved sin favoritdestination har naturligvis sine klare fordele i sammenligning med at bo på hotel, og samtidig er de fleste faste udgifter i Spanien markant lavere end i Danmark. Andre omkostninger, du bør tage højde for under dit ophold, som fx biludlejning, er også væsentligt billigere i Sydspanien. Naturligvis er der mange formaliteter, du skal sætte dig ind i, hvis du overvejer at købe bolig i udlandet, men her er også mange sider, der hjælper med dybdegående artikler og forklaringer. Læs mere om, hvordan du bliver boligejer i Spanien inde på Bolig-Sydspanien.dk.

Dermed er der mange rejsemuligheder, alt efter hvad dit behov er. Et boligkøb kræver selvfølgelig mere forberedelse end en afbudsrejse, men dette er nogle af de mest populære, billige løsninger for danske rejsende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top