Ond overtid
IMG_7757.jpg
Mads Rønnes første sæson- scoring var tæt på at være nok til Brønshøj-sejr mod Hillerød. Foto: Thomas Løser
Det lignede en sejr til Brønshøj Boldklub ude mod Hillerød i lørdagens 2.divisionskamp, men en sen straffesparksscoring af Jonathan Witt betød, at ”Hvepsene” for anden spillerunde i træk måtte nøjes med uafgjort

Brønshøj lignede længe en vinder efter en træffer midt i første halvleg af den tidligere Fremad Amager-spiller Mads Rønne. Han havde ellers holdt scoringspause siden en kamp mod Vanløse i marts, men med et effektivt venstrebensspark bragte han gæsterne i front.

En jævnbyrdig første halvleg sluttede uden yderligere scoringer, men kort efter kunne BB’s anfører Jamil Fearington have øget til 2-0, men hans løb til forreste stolpe og efterfølgende afslutning endte lige ved siden af målet.

Brønshøj spillede en god anden halvleg, og lidt senere var Jonas Magnussen tæt på at score på en flugter, som dog strøg lige forbi, og dermed var føringen stadig kun på 1-0. Det var til gengæld også det sidste stik fra ”Hvepsene” i kampen, for hjemmeholdet pressede efterfølgende voldsomt på for den udligning, som altså også endte med at komme til allersidst. Både Essam Salamoun og Jonathan Masamuna kunne have udlignet, men brændte.

Som nævnt var det meget tæt på, at den smalle føring holdt hjem, men i stedet for fire minutters tillægstid valgte dommer Frida Nielsen at lægge i alt otte minutter til ordinær spilletid. I de dramatiske slutminutter nåede Danni König at blive udvist for sit andet gule kort, og til allersidst fik hjemmeholdet tildelt et straffespark. Angiveligt havde Nicolai Clausen hånd på bolden, og efterfølgende sikrede Jonathan Witt som nævnt sit hold et meget sent point.

Brønshøj-træner: Uafgjort var fortjent
Brønshøj-træner Michael Madsen hang naturligvis med klarinetten bagefter, men han havde også overskud til at se resultatet i et bredere perspektiv:
– Jeg er selvfølgelig sindssyg skuffet. Set over 90 minutter kan man godt argumentere for at det er okay, at Hillerød får uafgjort. Vi spillede en frygtelig frygtelig 2. halvleg, så et eller andet sted får vi som fortjent, men derfor gør det selvfølgelig ondt, når modstanderen scorer efter otte minutters tillægstid, men set over 90 minutter er det fortjent nok, at de scorede, sagde Michael Madsen til BB’s udsendte medarbejder Christian Haslund kort efter slutfløjtet.

Nu gælder det Vanløse
Efter tre kampe uden sejr skal Brønshøj nu forsøge at vinde ”Slaget om Slotsherrensvej” mod Vanløse i Tingbjerg på lørdag d. 26/10 kl.15.

– Nu forbereder vi os til Vanløse-kampen. Det der med at rende og pive, det gider jeg ikke bruge tid på. Jeg er selvfølgelig ærgerlig og skuffet nu, men så er det Vanløse næste gang, sluttede Brønshøj-cheftræneren.

Hillerød – Brønshøj: 1-1 (0-1)
Opstilling – Brønshøj:
Kasper Vilfort – Lars Emil Juel Andersen (27. Gustav Therkildsen), Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Nicolai Clausen – Frederik Emil Andersen, Lucas Petersen, Jonas Magnussen, Simon Richter – Mads Rønne (72. Danni König), Aleksandar Lazarevic
Opstilling – Hillerød:
Tim Lund – Magnus Klarskov, Tobias Vistisen Andersen (12. Luca De Biase), Jonathan Witt, Mathias Johnsen, Maksym Fitel (60. Lasse Spaniel), Nikolaj Kristensen, Jonathan Masamuna (77. Rasmus Philipsen), Simon Sharif, Marinus Due Grandt, Essam Salamoun
Mål:
0-1: Mads Rønne (23.)
1-1: Jonathan Witt, straffe (90.)
Advarsler:
Hillerød: Ingen. Brønshøj: Aleksandar Lazarevic (45.), Danni König (90.) og Nicolai Clausen (90.)
Udvisninger: Hillerød: Ingen. Brønshøj: Danni König (90., 2xgult)
Tilskuere: 231
Dommer: Frida Mia Klarlund Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top