Nyt klubhus i Husum Boldklub indvies på fredag
Nyt-klubhus-indvies-på-mandag.jpg
Endelig er Husum Boldklubs nye tilholdssted blevet fint og færdigt. Det åbnes på fredag 25. oktober. Foto: Husum Boldklub
Husum Boldklub får nyt klubhus, der indvies den 25. oktober

Gevinst for det lokale foreningsliv, siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Børn og voksne i Husum får snart nyt klubhustag over hovedet. Det sker, når det nye klubhus i Husum Boldklub bliver indviet den 25. oktober. Her holder kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) tale. Hun glæder sig over det nye klubhus:

“Det er en gave både til bevægelsesglade børn, unge og voksne og til hele lokalområdet, at Husum Boldklub nu får et nyt klubhus”, siger Franciska Rosenkilde og fortsætter:

– Livet ved boldklubben er både sport og det sociale liv. Her gør gode lokale kræfter en kæmpe forskel – og her vokser mennesker i fællesskab. Netop derfor glæder det mig, at vi nu kan indvie et hus til Husum Boldklub, så de positive fællesskaber fortsat kan leve i lokalområdet. ”

FAKTA
• Husum Boldklubs oprindelige klubhus er bygget af træ og lå ud til Husumparken ud mod Nordrupvej. Klubhusets ældste del er fra 1930’erne, og huset har været under ombygning ad flere omgange.
• Husum Boldklub har i en årrække arbejdet for at få et mere tidssvarende klubhus, som også kan rumme faciliteter og aktiviteter for områdets institutioner og klubber.
• Husum Boldklubs nye klubhus bliver på i alt 605 m2, som bl.a. skal rumme klublokaler og omklædningsfaciliteter.
• Alle er velkommen til indvielsen. Tilmelding ikke nødvendig.
• Byggeriet har fået støtte fra Københavns Kommune, Lokale og Anlægsfonden og Realdania på hh. 10,95, 2,5 og 3 mio. kr.
• Klubhuset indvies den 25. oktober kl. 12. Her vil kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde holde tale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top