Modeshow med etnisk præg
De to lokale designværksteder ”Husum for Alle” og igne:oya holdt i fællesskab modeshow i fredags i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus. Det er andet år, der afholdes modeshow i Tingbjerg og også i år havde mange fundet vej til en farverig eftermiddag og aften, hvor temaet var ”Selskabstøj”, og hvor kreativiteten, elegancen og det æstetiske var i højsædet.

De to lokale designværksteder ”Husum for Alle” og igne:oya holdt i fællesskab modeshow i fredags i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus. Det er andet år, der afholdes modeshow i Tingbjerg og også i år havde mange fundet vej til en farverig eftermiddag og aften, hvor temaet var ”Selskabstøj”, og hvor kreativiteten, elegancen og det æstetiske var i højsædet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top