En flyvende start på ugen
Comedyklubben har inviteret de to komikere Mikkel Klint Thorius og Morten Wichmann til Brønshøj

Hver første mandag i måneden får Brønshøj besøg af en karavane af komikere, når comedyklubben inviterer en blanding af morgendagens store navne inden for stand-up, såvel som de allermest erfarne. Tit får publikum samtidig et kig ind i en standup-komikers arbejdsværelse, når nyt materiale testes af og finpudses.

Mandag den 4. november, kl. 20 kommer turen til Mikkel Klint Thorius, der har været vært ved DM i stand-up 2018, og for alvor er ved at nå bredt ud og slå igennem.
Han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og ikke mindst sin egen generation.

Han får selskab af Morten Wichmann, som blev landskendt på TV2 Zulus Comedy Fight Club. Siden har han lavet podcasten Fup i farvandet med kollegaen Mikkel Malmberg og udgivet onemanshowet ”Morten Wichmann gør sin ting”. Han er derudover en meget brugte tekstforfatter på comedyprogrammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top