Æbledag på torvet
Det handlede om æbler, da der i lørdags igen blev afholdt Æbledag på Brønshøj Torv. Med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg stillede Brønshøj Mostelaug op med frivillige, der hjalp med at moste æblerne, bestemme æblesorter eller servere et stykke lækker æblekage. Det skønnes, at der er 2,7 millioner æbletræer i Danmark samt at der er omkring […]

Det handlede om æbler, da der i lørdags igen blev afholdt Æbledag på Brønshøj Torv. Med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg stillede Brønshøj Mostelaug op med frivillige, der hjalp med at moste æblerne, bestemme æblesorter eller servere et stykke lækker æblekage.
Det skønnes, at der er 2,7 millioner æbletræer i Danmark samt at der er omkring 100 forskellige æblesorter.

Se flere billeder hos Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top