24 ekvipager trodsede regnen
IMG_1421.jpg
Fra stævnet i Tingbjerg. Foto: Liselotte Jensen
Fredag i sidste uge afholdt Tingbjerg Fritids- og Ungdomsklub et vellykket internt dressur-stævne med fint klargjorte ponyer.

24 ekvipager havde meldt sig til start, og ”gamle” klubmedlemmer havde sørget for kaffe og hjemmebagt kage til publikum. Glade forældre, bedsteforældre og venner til børnene/de unge var mødt talrigt op.
Personalet fra ”Gården” på Tingbjergs Fritids og Ungdomsklub, takkede dommeren for hendes tid og engagement, samt stævnets sponsorer. ”Gården” er en del af Tingbjergs Fritids og ungdomsklubs tilbud og har et større dyrehold bestående af heste/ponyer, geder, grise, kaniner, marsvin, alverdens fugle, samt katten Holger og hunden Luna.

”Gården” har uddannet personale indenfor pædagogik, ridning og dyr. Klasse 1 er en klasse for begyndere, hvor den bedst placerede ekvipager blev Spressa på Eldur og i klasse 2, for øvede ryttere, blev Maryam S. på Tot bedst placeret.

Alle mellem 11 og 18 år og bosat i Københavns Kommune har mulighed for, at blive en del af ”Gården”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top