Opgiver bus mellem Tingbjerg og Gladsaxe
Med en bevilling på 1,6 mio. kr. til projektering af en busvejforbindelse mellem Gladsaxe Kommune og Tingbjerg, gik Københavns Kommune i gang med en dialog med Gladsaxe Kommune om forbindelsen.

Med en bevilling på 1,6 mio. kr. til projektering af en busvejforbindelse mellem Gladsaxe Kommune og Tingbjerg, gik Københavns Kommune i gang med en dialog med Gladsaxe Kommune om forbindelsen. Projektet har siden 2016 afventet stillingtagen fra politikerne i Gladsaxe om, hvorvidt de ønskede busvejforbindelsen.

Sidste efterår traf politikerne i Gladsaxe beslutning om, at de ikke ønskede forbindelsen mellem Tingbjerg og Gladsaxe. Med denne udmelding opgiver Københavns Kommune nu at projektere forbindelsen. Projektet annulleres og pengene tilbageføres til kommunekassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top