Nyt nederlag til Hvepsene
Brønshøj tabte 2-3 i Valby Idrætspark til Frem, der vandt for første gang i efteråret

Et flot tilskuertal på 1.242 i Valby Idrætspark og en stor del medrejsende fra Brønshøj var ikke nok, da Brønshøj Boldklub tabte for anden weekend i træk i 2. division. Dermed er efterårssæsonens første fem kampe uden nederlag på otte dage konverteret til en midterplacering efter syv kampe.

Boldklubben Frem havde ellers ikke fået den bedste optakt til opgøret mod Hvepsene med blot tre uafgjorte kampe ud af seks. Men nu fik fremmerne altså efterårets første sejr med 3-2.

Frem første 1-0 ved pausen på mål af Kristoffer Dirksen efter et kvarters spil. Men i løbet af blot fire minutter midtvejs i 2. halvleg skiftede stillingen til 2-2. Først udlignede Gustav Therkildsen, der lige var blevet indskiftet. Minuttet efter kom Frem igen foran ved Jacob Pind, inden Jamil Fearrington udlignede til 2-2 på hovedstød efter et hjørnespark.

Et kvarter før tid bragte Frem sig foran 3-2 ved Tonni Adamsen – og denne gang holdt føringen hjem.

Næste kamp for Brønshøj er mod topholdet Helsingør, der besøger Tingbjerg på lørdag kl. 15.

Banko
Brønshøj Boldklubs bankospil starter med det første spil efter sommerferien torsdag den 12. september kl. 18.30 på Ruten 2 i Tingbjerg. Arrangørerne har igen sørget for mange præmier, så der igen er sidegevinster til samtlige spil, og ikke kun på pladen fuld – og der er i den grad noget til dem med en sød tand. Efter de 10 spil har vi et helt gratis ekstraspil.

Hele overskuddet fra bankospillet går til divisionsholdet.
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top