Musikelever holdt koncert for alle i 1g
Musikfaellestime_20190822_56_2800x1500.jpg
Musiktalenterne står i kø på Nørre G. Foto: Carol Munkers
Musikåret på Nørre G er skudt i gang, da alle musikelever i 2g og 3g som kulminationen på deres musikhyttetur gav koncert for alle elever i 1g ved en musikfællestime.

Musikåret på Nørre G er skudt i gang, da alle musikelever i 2g og 3g som kulminationen på deres musikhyttetur gav koncert for alle elever i 1g ved en musikfællestime. De spillede 15 af deres 25 numre fra hytteturen, og der var både lærerstyrede og – ikke mindst – helt selvkørende arrangementer.

– Vi hørte bl.a. det lærerstyrede Hyttefunkorkester med Da Fonk af Nils Landgren, selvkørende ensembler med så forskellige numre som Waterfalls, Soaked, Almost is Never Enough, Move your Feet. Hele koret var også på scenen bl.a. med Beatles. Det var en flot koncert, der viste de mange musikalske talenter, som Nørre G har – også i år, fortæller Carol Munkers fra Nørre G på Mørkhøjvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top