Lone Aburas gæster Husum
lone-aburas-2-Fotograf-Robin-Skjoldborg.jpg
Lone Aburas har skrevet en ny digtsamling. Den fortæller hun om på Husum Bibliotek i næste uge. Foto: Robin Skjoldborg.
På tirsdag kan du møde forfatteren Lone Aburas på Husum Bibliotek til en forfattersamtale om hendes spritnye digtsamling

Lone Aburas er en dansk forfatter, som har udgivet en række bøger de seneste ti år. Hun debuterede i 2009 med romanen ”Føtexsøen”. Skrev to år senere romanen med den meget sigende titel ”Den svære toer”. I 2013 udkom hendes tredje roman med titlen ”Politisk roman”.

På tirsdag den 8. oktober fra kl. 19-21 gæster hun Husum Bibliotek. Her er der så en forfattersamtale om hendes seneste bog ”Den sorte bog – B-sider” – hendes første digtsamling, der udkom i år. Forlaget skrev om udgivelsen: ”Digtene handler om parallelsamfund og tvangsudsendelser, om kemisk krigsførelse og kollapsede systemer, om historieløshed, slumturisme og den ugentlige lottokupon – og så med ét blander en anden stemme sig: hendes egyptiske far, Babas stemme, som genlyder af sproget og smerten fra en tabt verden.”

Lone Aburas er født i Høje Taastrup 1979. Hendes far kom til Danmark i 1960erne. Han mødte Aburas mor, som kom fra Aalborg, og sammen fik de Lone. Lone Aburas har studeret dansk og socialvidenskab på RUC og blev cand.scient.soc. i 2009. JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top