Intimkoncert på Bellahøj
Restaurant Bellahøj har både interessante koncerter og menuer på programmet

Hun var med i ”Toppen af poppen”, og nu kommer hun til ”Toppen af Bellahøj”.

Dorthe Gerlach er navnet – kvinden med den karismatiske stemme og udstråling. Sammen med Michael Hartmann udgør han duoen ”HUSH”. I løbet af dette efterår har de udvidet duoen med guitaristen Aske Jacoby, og den 26. oktober kl. 20 giver de tre intimkoncert på Restaurant Bellahøj.

En lilles uges tid før, fredag den 18. oktober kl. 20, har Restaurant Bellahøj besøg af Rugsted & Kreutzfeldt. Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt var utrolig populære i sidst i 70erne og i 80erne med hittet ”Jeg ved godt”, som det mest kendte blandt en perlerække af gode numre. På madfronten har restauranten på Bellahøjvej 20 en treretters menu ”Mortens Aften” søndag den 10. november fra kl. 18.

Bestillinger til koncerter og menuer kan foretages på www.bellahoej.dk
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top