Fyraftenskoncerter
I efteråret inviterer Brønshøj Kirke indenfor til musik på vej hjem fra arbejde tre tirsdage kl. 17

I efteråret inviterer Brønshøj Kirke indenfor til musik på vej hjem fra arbejde tre tirsdage kl. 17. Første gang er tirsdag 10. september, kl. 17.00-17.45 hvor organist Bente Kiil Toftegaard spiller orgelmusik mead temaet ”Orglet bruser og danser”.

Som temaet antyder, vil det være festligt musik, musik man ikke tænker spilles på et orgel, kan et orgel mon lyde som en lirekasse? Dansende baroktoner og brusende romantiske toner.

Instrumenternes dronning, som orglet bliver kaldt, kan som et helt orkester fylde rummet med toner, der er uanede nuancemuligheder, og med Brønshøj Kirkes gode akustik kommer musikken netop til sin ret. Gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top