Frisk drikkevand til københavnerne
Nu kommer der endnu flere vandposter op rundt omkring i byen, hvor man kan slukke sin tørst. For at reducere brugen af plastflasker og sørge for frisk drikkevand til københavnerne, har kommunen besluttet at sætte 20 nye drikkevandsposter op. Vandposterne er frostsikre og vil være åbne hele året, og de bliver fordelt over det meste […]

Nu kommer der endnu flere vandposter op rundt omkring i byen, hvor man kan slukke sin tørst. For at reducere brugen af plastflasker og sørge for frisk drikkevand til københavnerne, har kommunen besluttet at sætte 20 nye drikkevandsposter op.

Vandposterne er frostsikre og vil være åbne hele året, og de bliver fordelt over det meste af byen som supplement til 80 vandposter, der findes i forvejen. Nye drikkevandposter bliver placeret på bl.a. Genforeningspladsen, Rødkilde Parken og Brønshøj Torv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top