Fortællingen om Michael Kvium
Birgitte-E.H..jpg
Birgitte Ellemann Hoegh gør os klogere på maleren Michael Kvium. Foto: Privat.
Foredrag om den fascinerende maler på Brønshøj Bibliotek i næste uge

Journalist og forfatter Birgitte Ellemann Hoegh udgav sidste år interviewbogen ”Den nådeløse”. Bogen er baseret på mange timers samtaler mellem maleren Michael Kvium og forfatteren. På tirsdag den 8. oktober kl. 19 kan du høre hende fortælle om Kvium. Birgitte Ellemann Hoegh fulgte også Kvium i hans arbejde med ”Cirkus Europa”, udstillingen på Arken i 2017. Man kan høre om baggrunden for hans liv og virke, om opvæksten i Horsens i et strengt katolsk hjem og om det tidligt at skabe sig et kreativt rum og tilflugtssted. Der har været rift om billetterne, som sælges via Billetto for 50 kroner. JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top