Dejlig dag på EnergiCenter Voldparken
hal.jpg
En af Børnedagens aktiviteter foregik i hallen på EnergiCenter Voldparken. Foto: Mads Faber
Sommeren er forbi, og de indendørs aktiviteter blev skudt godt i gang med Børnedagen på EnergiCenter Voldparken.

175 børn, forældre og bedsteforældre fik en dejlig dag på EnergiCenter Voldparken søndag den 1. september. Syv foreninger deltog med aktiviteter, som børnene kan gå til i efteråret på EnergiCenter Voldparken.

Det dryppede lidt fra himlen, men alle tog det i stiv arm. Cirkus Panik underholdt i salen med en festlig cirkusforestilling, og der var godt gang i caféen, hvor de frivillige solgte picnic kurve og andet fra det Det Økologiske Folkekøkken.

– Vi håber, at vi har matchet mange lokale børn og forældre med foreningerne på EnergiCenter Voldparken, siger leder af Frivilligcentret Mads Faber Henriksen. Arrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Trygfonden og Fonden DSI EnergiCenter Voldparken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top