Bornholmsk banko!
Torsdag den 5. september kl. 19 kan de to bankoværter Kim Jezus og Carsten Bo byde velkommen til endnu en aften med forfriskende banko

Torsdag den 5. september kl. 19 kan de to bankoværter Kim Jezus og Carsten Bo byde velkommen til endnu en aften med forfriskende banko med bornholmske regler i Kulturhuset Pilegården. Præmierne er en skøn blanding af koncertbilletter, sponsorater, øl og diverse sager, hvoraf en del mest af alt vil få smilet frem.

Spillet krydrer de to entusiaster med små, sjove historier og der bliver også sunget en sang eller to. – Det er naturligvis de bornholmske regler, der spilles efter. Kom og lær, hvordan de er, siger de to værter. Adgang og én bankoplade koster 40 kroner. Flere plader kan købes i døren / JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top