Video fra Vandtårnet
Vandtårn-koncert.jpg
Et klip fra videoen med Hans Ulrik og Marilyn Mazur.
Der var en del brønshøjborgere, der ikke kom ind til jazzkoncerten med Hans Ulrik og Marilyn Mazur

Der var en del brønshøjborgere, der ikke kom ind til jazzkoncerten med Hans Ulrik og Marilyn Mazur, der blev afholdt i Brønshøj Vandtårn i midten af juli. Men nu kan man finde en 10 minutters spændende film på youtube og på Lokaludvalgets hjemmeside. Filmen er optaget og redigeret af Paul Skjødt.

Koncerten fandt sted i anledning af Copenhagen Jazz Festival, hvor Kulturhuset Pilegården og Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterede til et musikalsk møde mellem to af Danmarks fineste musikere i Vandtårnet.

Også trafikselskabet Movia har lavet en film videoen om Brønshøj Vandtårn. Den er vist i alle Movia busser i hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top