Spændende gadeteater
Gadeteater_01_35-191.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det argentinske par ”Duo Laos” fik i den grad skoleelevernes opmærksomhed, da de på Husum Skole som et led i København Gadeteater Festival optrådte med deres show ”Otros aires” – andre vinde. Særligt de yngste børn var vildt begejstrede. I det hele taget var der meget at glæde sig over i den forløbne uge, hvor udenlandske gadeteatergrupper besøgte alle bydelene i postnummer 2700: Bellahøj, Tingbjerg, Husum og Brønshøj. Foto: Kaj Bonne.
Det argentinske par ”Duo Laos” fik i den grad skoleelevernes opmærksomhed, da de på Husum Skole som et led i København Gadeteater Festival optrådte med deres show ”Otros aires”

Det argentinske par ”Duo Laos” fik i den grad skoleelevernes opmærksomhed, da de på Husum Skole som et led i København Gadeteater Festival optrådte med deres show ”Otros aires” – andre vinde. Særligt de yngste børn var vildt begejstrede. I det hele taget var der meget at glæde sig over i den forløbne uge, hvor udenlandske gadeteatergrupper besøgte alle bydelene i postnummer 2700: Bellahøj, Tingbjerg, Husum og Brønshøj. / JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top