Sæsonstart for korsang
20190323_5671.jpg
Spirekoret – her i Husum Kirke. Foto: Christen Schimmell Rindorf
Tre lokale kor byder børn velkomme

Husum og Husumvold Kirke starter sæsonen for ikke mindre end tre kor, der tilbyder børn musik, sang og fællesskab.

Deltagelse i korene er gratis og der er ingen optagelsesprøver. Tilmelding kan ske på kirkernes hjemmesider. Korleder for alle tre kor er Christina Schimmell Rindorf, og korene optræder ved forskellige lejligheder i kirkerne, i provstiet og i bydelen.

Husum & Husumvold Kirkers BØRNEKOR starter sæsonen i Husum Kirke mandag den 26. august, kl. 16-17 for drenge og piger i 2.-4. klasse. Børnene lærer at skabe musik sammen, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt. Mandag den 26. august, kl. 17.15-18.15 mødes det nye JUNIORKOR for første gang i Husum Kirke. Koret er for børn i 5.-9. klasse, der er glade for at synge. I Juniorkoret skal børnene videreudvikle deres sang, de skal lære at læse noder, og de skal synge på engelsk.

Husum & Husumvold Kirkers SPIREKOR starter sæsonen i Husumvold Kirke onsdag den 28. august, kl. 16.30-17.30. Koret er for drenge og piger i 0.-1. klasse. Børnene lærer at skabe musik sammen, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top