Rekorder på Bellahøj
I forrige weekend havde Copenhagen Historic Grand Prix besøg af flere racerbiler, flere deltagere og flere tilskuere end nogensinde før.

I forrige weekend havde Copenhagen Historic Grand Prix besøg af flere racerbiler, flere deltagere og flere tilskuere end nogensinde før. Også velgørenhedsarrangementet, Race for Riget, satte ny indsamlingsrekord med en donation på hele 670.000 kroner til Rigshospitalet. I år besøgte hele 44.373 tilskuere Bellahøj Park, og det er ny rekord for arrangementet, hvor den historiske motorsport hyldes.

Det var 19. gang Copenhagen Historic Grand Prix blev afholdt i København, og syvende år Bellahøj Park var vært for den rekordstore begivenhed. Næste års løb afholdes også på Bellahøj fra 1. til 2. august. JL

1 kommentar om “Rekorder på Bellahøj”

  1. Dines Mouritzen siger:

    Ja og samtidigt har de aldrig været så længe om at fjerne tribuner og lignende fra området som i iår. Så det var endnu en rekord .Pladsen havde dog masser af åbne arealer i inder cirklen og besøgende som overnattede på campingen har aldrig været mindre. Der var endnu en rekord,denne gang dog bundrekord..Så hvordan man slår rekord igen er mig en gåde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top