”Ord på snor” i Vinbaren Vino Vibbe
IMG_1854.jpg
Digter og musiker HC Birkeland. Foto: presse
Det handler om sange, digte og dialog torsdag den 5. september, kl. 18-20 i Vino Vibbe på Frederikssundsvej.

”Ord på snor” er den 2. digtsamling skrevet af HC Birkeland. Den første fra 2017 er ”Frikadelledigte”. Begge digtsamlinger består af tekster, der kredser om livet i vores tid. Ved dette arrangement vil HC optræde sammen med Malene Falck, og repertoiret vil være nye sange og digte fra de to digtsamlinger. HC spiller fløjte, sax og mundharpe og Malene spiller guitar og synger. Det er et arrangement, der lægger op til dialog, hvor man sammen sætter ord på tanker i en tid præget af forandringer, som måske bekymrer og forundrer.

Tilmelding er nødvendig. Yderligere informationer og tilmelding på www.vinovibbe.dk eller Vino Vibbe på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top