Musikfestival i Bystævneparken
Bystævneparken_08_35-171.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pernille Højmark synger igen i Bystævneparken. Foto: Kaj Bonne.
Masser af nostalgi under dette års musikfestival for plejehjemmene i disse dage

Et overflødighedshorn af store musike navne, der sætter gang i minderne og nostalgien, det er hvad programmet på dette års Musikfestival 2019 med sikkerhed kan levere i Bystævneparken, hvor alle, der bor på plejehjem i Københavns Kommune inviteres med fra den 20. til 22. august.

Med tre festivaltelte: Galaksen, Supernova og Mælkevejen, er festivalen tre gange større end tidligere. I teltene er der både musik og hver dag spises frokost. Der er skiftende menuer, så alles sult skal nok blive stillet.

Musikken leveres af kendte danskpopsangere, og om onsdagen spiller en række kopibands musik af Gasolin og Kim Larsen, Beatles, Elvis, ABBA, Bamse og Shubidua.
Torsdag synger Pernille Højmark, Marie Carmen Koppel, Kandis, Brødrene Olsen og Sussi og Leo. Den kendte sognepræst Katrine Lilleør, der er gammel ven af Pilehuset i Bystlvneparken, hvor hun i flere år er kommet ved juletid og genfortalt eventyr, vil torsdag kl. 11 i Galaksen holde en varm og menneskelig tale. Undervejs vil gospelkoret Joyce synge.

Samtlige dage er der markedsplads med lykkehjul, pandekager, is, tøj, sko, blomster, loppemarkedsting, lirekassemand, veteranbiler, som man kan køre med, samt omvandrende klovne.

Der er naturligvis en del handicaptoiletter som findes på pladsen og i de nærliggende plejehjem. Rygning er tilladt, hvis det foregår uden for teltene. Der henvises i Bystævneparken til parkeringspladser. Du kan se mere på Youtube, hvor der er lagt en video: ”Find rundt i Bystævneparken”. JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top