Lokale kirker som kulturbærere
Husum-Kirke-01-34-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne
Mens den primære og grundlæggende opgave for de lokale kirker i Brønshøj-Husum er af religiøs karakter, har kirkerne gennem mange år også tilbudt kulturelle og sociale aktiviteter.

Mens den primære og grundlæggende opgave for de lokale kirker i Brønshøj-Husum er af religiøs karakter, har kirkerne gennem mange år også tilbudt kulturelle og sociale aktiviteter. Aktiviteter der både er velbesøgte og har vist mange sider af mere almen art. Foredrag og møder, filmforevisning, koncerter, korsang og fællessang, forfatterarrangementer samt rigtig mange tilbud til børn. Det meste ofte gratis for deltagerne.

Torsdag i sidste uge blev der i Husum Kirke afholdt koncert med kammermusik spillet af Morgan Kvintetten, der består af Lee Morgan på klarinet, Julie Eskær og Charlotte Rafn på violin, Ettore Causa på bratsch og Emilie Eskær på cello.

På aftenens program stod to af kammermusikkens skønneste mesterværker, nemlig klarinetkvintetterne af komponisterne Mozart og Brahms.

Kirkernes aktuelle tilbud kan ses længere inde i avisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top