Jubilæumsstævne for ungdommen
Ungdomsstævne er sidste del af 100 års-festlighederne i Brønshøj Boldklub

Brønshøj Boldklubs 100 års jubilæum falder i tre dele, og på søndag afvikles tredje og sidste del. I Tingbjerg Idrætspark er der jubilæumsstævne for U10 og U14 fra kl. 10. Stævnet er støttet af Fodbold Alliancen og Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Fodbold Alliancen hvad er det? Det er en klubsammenslutning, som Brønshøj Boldklub har været medlem af siden 1949. I de store dage arrangerede ”Alliancen”, som den kort og godt kaldtes, store kampen i Københavns Idrætspark, hvor Alliance-klubber mødte store hold fra udlandet. Kampe som indimellem fyldte Parken.

– Alliancen eksisterer stadig, men arrangerer ikke længere store kampe. Til gengæld har Alliancen støttet jubilæumsstævnet på søndag. Derfor er det helt naturligt, at de tilbageværende klubber i Alliancen: Vanløse, KFUM og Næstved sender deres ungdomshold til turneringen. HIK er også medlem, men kan ikke deltage. I stedet deltager B1903, Boldklubben Fix og Husum Boldklub, fortæller Finn Ryberg fra Brønshøj Boldklub.

På jubilæumsdagen den 15. maj sagde Alliancens formand Normann Hansson fra Næstved til den jubilerende klub: Forretningsudvalget i Fodbold Alliancen har fundet en gave til jubilaren: Brønshøj Boldklub. Da udlodning og gaver til Fodbold Alliancens medlemmer ifølge vedtægterne, kun kan

ydes til klubbernes ungdomsafdelinger, går vor gave til den af BBs ungdomsafdeling arrangerede jubilæumsturnering.
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top