Hvepsene snydt i overtiden
Hvepsene-snydt-i-overtiden.jpg
Brønshøjs målmand Kasper Vilfort og Jamil Fearrington vinder bolden for næsen af HIKs Andreas Lissau. Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj var tæt at vinde over HIK, men måtte nøjes med uafgjort 2-2

Lige ved og næsten, slår ingen man af hesten. For tredje gang i træk spillede Brønshøj uafgjort i 2. division. Fredag aften blev det 2-2 mod HIK fra Hellerup. Dermed indtager Brønshøj med tre point en beskeden 6. plads før onsdagens lokalopgør den 21. august kl. 18.30 mod Vanløse i Vanløse Idrætspark. Vanløse er placeret på 3. pladsen med 7 point.

Christian Haslund, Brønshøj Boldklubs redaktør, fortæller på Brønshøjs hjemmeside, at HIK kom bedst fra start med flere chancer. Men det var Brønshøj, der kom på 1-0, da Jamil Fearrington fandt Kevin Bechmann Bech i feltet, der bankede bolden i mål med venstrebenet.

HIK udlignede efter en halv time. Efter pausen fik HIK bolden i mål, men da den bolden i opspillet ramte dommeren, blev målet annulleret. Der blev derefter som de nye regler foreskriver foretaget et dommerkast.

Omkring 25 minutter før tid blev der dømt for hånd på bolden på en HIKer. Jamil Fearrington sparkede, men HIKs målmand reddede, men Nicolai Clausen nåede at sende returbolden i nettet.

Denne føring holdt til forbi 90 minutter, hvor et nyt straffespark blev dømt. Denne gang var det Brønshøjs Casper Löween tacklede en modstander ureglementeret. Jonas Hebo Rasmussen udlignede til slutresultatet 2-2. Kampen blev overværet af 463 tilskuere på Tingbjerg Ground.
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top