Union åbner mod KFUM
Sæsonen i DS starter på hjemmebane mod KFUM, som Union for nogle sæsoner siden spillede spændende kampe imod i KS

Boldklubben Union er klar til sin anden sæson i Danmarksserien. Nu forestår så en kort sommerferie, inden 1. holdstruppen igen samles. Union åbner sæsonen lørdag den 3. august på hjemmebane mod KFUM, der vandt Københavnsserien.

KFUM er som bekendt beliggende i Emdrupparken, få kilometer fra Genforeningspladsen, så der er tale om et ”2400 NV-lokalopgør”. I Københavnsserien har klubben spillet mange spændende og tætte kampe, og det samme må forventes i sæsonåbningen.

I pokalturneringen skal Union – efter sin sejr over GVI i den københavnske del – i den landsdækkende udgaves 1. runde møde B93 fra 2. division. Kampen skal spilles i perioden 6. til 8. august. Brønshøj Boldklub møder Hvidovre IF fra 1. division i 1. runde.
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top