Husum Boldklub har fået tag over hovedet
Himlen var lige så blå som Husum Boldklubs ene klubfarve, og væggene lige så hvide som den anden, da fodboldklubben i fredags holdt rejsegilde med det rød-hvide dannebrog på toppen af klubbens nye klubhus

Byggeriet skrider planmæssigt frem, og det nye klubhus tages i brug i løbet af september. Rejsegildet blev holdt i Husumparken på Nordrupvej midt under hedebølgen. Det var en stolt klubformand Johnny Nielsen, der kunne byde velkommen til fest med fadbamser og pølser – sådan som det bør være, når bygherren holder fest for håndværkere, arkitekter og andre byggesagkyndige. Der blev på traditionel vis skålet for husets sikkerhed og deltagernes velbefindende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top