Et hegn med liv
På initiativ af Tingbjerg-Husum partnerskab, bedre kendt som Tryghedspartnerskabet, og med midler fra Innovator, der er bygherre, havde en håndfuld unge lokale fritidsjobbere bygget plantekasser og bænke til byggehegnet sammen med den boligsociale helhedsplan og projektet NY START

På initiativ af Tingbjerg-Husum partnerskab, bedre kendt som Tryghedspartnerskabet, og med midler fra Innovator, der er bygherre, havde en håndfuld unge lokale fritidsjobbere bygget plantekasser og bænke til byggehegnet sammen med den boligsociale helhedsplan og projektet NY START. Ved indvielsen plantede naboer til byggepladsen blomster og fik serveret lokalt hjemmebag.
Hegnet fik tilmed nye farver og fine stencils med ikoniske bygninger fra bydelen så som Tingbjerg Kirke, Tårnhuset, Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus og visualiseringer af hvad der er i vente bag hegnet. Pia Mandalia, der bor i Tingbjerg, stod i tirsdags af et stop før end hun plejer. Aktiviteterne ved hegnet havde vagt hendes nysgerrighed. – Super fedt at folk har været med til at bygge og plante sammen. Og også virkeligt fedt, at I havde den idé, at der er noget rart og kreativt at se på, mens de bygger, siger Pia.
Også Innovaters udviklingschef Mahad Farah er begejstret.
– Vi glæder os til, at se de sidste dekorationer komme op på hegnet ved vores byggeplads på Bygården i Tingbjerg.
Vi håber, at det vil bidrage til at bringe et smil på læben for de forbipasserende, som måske også har lyst til at kaste et nysgerrigt blik ind på pladsen, mens vi venter på Bygårdens næste etape færdiggøres omkring nytår, siger Mahad Farah.
I starten af august dekoreres hegnet yderligere med et interaktiv værk, som Skaberværelset fra Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus står bag.

Byggehegnet er ejet af INNOVATOR, som også har finansieret udsmykningen af hegnet
Wise Design har lavet ikoner fra Tingbjerg om til stencils og dekoreret hegnet med disse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top