Jazz Lounge med gæster
ESW-blæsere-Jazzlounge.jpg
ESW spiller i caféen i Pilegården. Foto: presse
”Jazzloungen” i Cafe Pilen i Pilegården har torsdag den 13. juni, kl. 14-16 inviteret Anders Ulstrup, Einar Hermannsson og H. C. Birkeland til at spille med.

De tre rutinerede og skrappe herrer, der stiller op med en lang musikererfaring fra Bigband og mindre combos, har i de sidste 15 år udgjort stammen i jazzorkestret ”ESW”, som har spillet adskillige koncerter, heriblandt ved Copenhagen Jazzfestival samt også tidligere i Pilegården.

Der vil blive spillet jazzmusik fra Basie til Ellington, fra Monk til Mingus, fra Hodges til Hermannsson og fra Lee Morgan til Louis Armstrong. Alle numrene er arrangeret originalt til denne blæsergruppe. De bakkes op af den faste Jazz Lounge gruppe.

Der er gratis adgang og muligheder for køb i caféen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top