Husum håber på Politiet
Tårnby FF vandt i weekenden. Det betyder, at Husum skal vinde de to sidste kampe og samtidig sætte deres lid til, at Politiet sætter en stav i hjulet på Tårnby FF

Grundlovsdag 5. juni kl. 19 skal Husum Boldklub slå KB i Frederiksberg Idrætspark, hvis man overhovedet vil gøre sig håb om, at man kan komme med i oprykningsspillet til Danmarksserien. Og også den sidste kamp på lørdag skal man vinde mod Føroyar hjemme i Husumparken kl. 15.

Situationen er den, at Tårnby FF har 50 point for 25 kampe, hvilket er fire flere end Husum, der har 46 point for 24 kampe. Hvis Husum vinder begge sine kampe, ender man på 52, så derfor må Tårnby FF ikke vinde deres sidste kamp mod Politiet. Den kamp spilles også på lørdag kl. 15, hvor Tårnby FF har fordel af hjemmebane.

Om KB-kampens vigtighed siger Husums spasmager nr. 1 på 1. holdet, Mikkel Howalt til Ligabold.dk: – Den er potentielt rigtig vigtig, og potentielt ikke. Vi lavede jo lige et kollektivt Gerrard-slip, men vi vil da gøre alt i vores magt for at lægge pres på Tårnby før sidste kamp, måske de tager imod PI og laver en Brøndby-Horsens.

I serie 1 tabte Boldklubben Fix i Gadelandet til Dragør i et målorgie. Amagerkanerne forlod Husum med en sejr på 5-4. Selv om Fix ligger på 8. pladsen blandt de 14 hold, så er nedrykningskampen intens. Hellas ligger på sidstepladsen med 20 point, Fix har 26, men der resterer stadig tre kampe. Næste kamp for Fix på lørdag kl. 15 ude mod Christiania på Kløvermarken.

Boldklubben Stefan vandt 5-2 over Sønderbro Fight i serie 2. Næste kamp ude mod Amager FF på John Tranum Allé på lørdag kl. 13. Derefter har Stefan hjemmebane tirsdag den 11. juni kl. 19 mod VLI på Stefans anlæg. JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top