Husum eSport vinder Fortnite-titlen ved DM
RAS1617.jpg
Glade vindere fra Husum eSport med medaljer og diplom. Foto: presse
Husum eSport vandt sidste lørdag Fortnite-titlen i Odense efter en tæt finale mod BES Riptides

I ni måneder har over 3.000 esport-spillere fordelt på mere end 500 hold fra hele landet hver uge kæmpet mod hinanden i YouSee eSportligaen. Da titlerne endelig skulle fordeles ved DM i esport, der blev afholdt i ODEON, Odense.

For første gang i ligaens historie skulle der dystes i Fortnite. Derfor var der særlig opmærksomhed på de fire spillere, fra henholdsvis Husum eSport og BES Riptides fra Blåvandshuk. Efter en tæt finaleserie, kommenteret af YouTuberne Robinsamse og Lasse Vestergaard, blev det sjællænderne der i sidste ende hev pokalen med hjem.

YouSee eSportligaen er hele Danmarks esport-liga, hvor danskerne kan konkurrere i esport med og mod hinanden, og som hvert år kårer en Danmarksmester i esport. Bag eSportligaen står Esport Danmark, DGI, Dansk Firmaidrætsforbund og Ungdomsringen. YouSee eSportligaen drives af en almennyttig forening, hvis overskud går tilbage til esporten.

Fortnite er et samarbejds- og overlevelsescomputerspil. Spillet blev udgivet i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top