Fællessang i Brønshøj Sognehus
Bodil-Heister-januar-2012-v-piano-kopi-2.jpg

Bodil Heister er komponist, musiker og kapelmester. PR Foto kan benyttes når fotografens navn nævnes.

Bodil Heister gæster Brønshøj Sognehus den 25. juni. Foto: Pressefoto.
Fællessangen blomstrer i Danmark. I skoler, på arbejdspladser, i kirker, på fodboldstadion og til familiefester synges der i stigende grad. Mange oplever glæden og det helt særlige fællesskab netop det at synge sammen giver. Det handler ikke om at synge smukt, men om at synge og gøre det sammen.

Derfor åbner Brønshøj Sognehus, Brønshøj Kirkevej 4D, dørene tre tirsdage kl. 17-18.30 henover sommeren med mulighed for at deltage i fællessang i Sognehuset.

Tirsdag 25. juni kommer musiker og sangskriver Bodil Heister og foreslår sange og begrunder sit valg. Hun er kendt fra blandt andet musikken til flere af DRs julekalendere. Hun er en dygtig fortæller og formidler af sang og musik.

Den 23. juli er temaet ”Ønsker fra deltagerne”. Der er mulighed for at alle på forhånd kan fremsende deres ønsker fra Højskolesangbogen og gerne med en begrundelse til organist Bente Kiil Toftegaard på adressen: bkt@bronshojkirke.dk senest 20 juli.

Tirsdag 20. august er gæsten journalist og tv-vært Klaus Bundgård Povlsen. Han er kendt som vært på DR Nyhederne. Denne aften vil han ikke komme med de sidste nyheder, men vil foreslå og fortælle om sine yndlingssange, som gennem livet har betydet noget for ham.

Der venter tre inspirerende fællessangs arrangementer, som alle har mulighed for at deltage i, også dem der er på vej hjem fra arbejde.
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top