Det sker i kirken uge 26
Tingbjerg-Kirke-13-44-15.jpg
Tingbjerg Kirke. Foto: Kaj Bonne
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Populær gårdmand fortæller i Tingbjerg Kirke
Onsdag den 26. juni, kl. 12 er der i Tingbjerg Kirke kirkefrokost kl. 12, kl. 13 gudstjeneste ved Lise Mortensen fra Husumbold kirke og kl. 14 fortæller gårdmand John Nielsen om 25 års arbejde som gårdmand i Tingbjerg. Han kender bydelen særdeles godt og vil bl.a. fortælle om mødet med de mange nationaliteter.

Kirkebrunch i Tingbjerg Kirke
Det er kirke på en lidt anden måde, når der søndag den 30. juni, kl. 10.30 bydes på kirkebrunch og kreative aktiviteter for alle aldre i Tingbjerg Kirke. Tilmelding er ikke nødvendig.
Kl. 11.30 afholdes en kort familievenlig gudstjeneste ved Stig Boel fra Husumvold Kirke.

Fredagscafé i Bellahøj Kirke
Der er sommerfredagscafé i Bellahøj Kirke fredag den 28. juni, kl. 14-16 med gratis banko og gevinster. Der serveres kaffe og kage.

Hvornår er livet en fest?
Ældregudstjenesten på fredag den 28. juni, kl. 14 i Bellahøj Kirke har kommende søndags tema: Fest! Livet er en fest? – Dagens tekst handler om, at Gud inviterer til fest. Han vil have os med til sin fest, men vi gider ikke. Hvorfor ikke? Gud siger, at det er den eneste rigtige fest. Alle andre fester handler om at være den lækreste, den bedste på dansegulvet eller den, der er mest cool. Men Guds fest handler om at være ægte sammen og dele hinandens ups and downs. Men gider vi hinanden? Vil vi ikke hellere bare sejle vores egen sø? ’Jeg håber på, at vi får nogle inputs fra salen om fester og livshistorier, så vi måske sammen kan finde ud af, hvornår livet er en fest, altså en ægte fest, siger provst Johanne Haastrup, der som vanligt står for gudstjenesten.
 
Fællessang og morgenbrød hele sommeren
I Husum Kirke er der morgenandagt og fællessang, kaffe og morgenbrød hver torsdag, og der er morgenandagt hele sommeren, og alle er velkomne. Næste gang er den 27. juni. Kl. 9-10.

Fællesgrill i Husum Kirke
Torsdag den 27. juni, kl. 17 afholdes Gud & Grill i Husum Kirke Traditionen tro ønskes god sommer med fællesgrill efter gudstjenesten. Det er FDF, der sammen med kirkens frivillige og personale sørger for, at der er grill til alle. Gud & Gaffel er gudstjenester og fællesspisning særligt for børn – og deres voksne. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med store og små.
Det er gratis at spise med, og det kræver ingen tilmelding. 

Børnekordag med Klods-Hans
Mandag den 1. juli, kl. 9.30-15.30 er temaet ”Klods-Hans – et musikalsk eventyr”, når der er børnekordag i Husum Kirke for kommende 0.-5. klassesbørn. Der vil være frokost til børnene, og dagen afsluttes med koncert kl. 15, hvor familien kan opleve det, børnene har arbejdet med hele dagen. Tilmelding på www.husumkirke.dk. Der er kun plads til 20 børn.

Fortæller-salon i Husumvold Kirke
Der afholdes andagt og Fredagsmøde med storytellersalon i Husumvold Kirke fredag den 28. juni, kl. 14-16. Damen med det blå hår vender tilbage for at fortælle endnu flere hjertevarme og sjove historier.
Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.

Kryptkoncert med sang klaver og violin
Grundtvigs Kirkes smukke krypt bruges kun sjældent til koncerter, men torsdag den 27. juni, kl. 19.30 kan man høre centraleuropæisk musik af bl.a. Bartok og Dvořák. Lucia Szabová synger, Nadia Okrusko på klaver og Paulina Storbacka på violin. Gratis adgang.

Gudstjenester uge 26:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Fredag 28/6, kl. 14:
Ældregudstjeneste
v/ Johanne Haastrup
Søndag 30/6, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Peter Møller Jensen

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Torsdag 27/6, kl. 17:
Gud & Grill
v/ Bettina Birk Jensen
Søndag 30/6, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen
Tirsdag 2/7, kl. 19:
Aftengudstjeneste
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 30/6, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 30/6, kl. 10:
Højmesse v/ Mia Lund Rao

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 30/6, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 30/6, kl. 11.30:
Familievenlig gudstjeneste v/ Lise Mortensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 30/6, kl. 11:
Højmesse
Søndag 30/6, kl. 17.30:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 30/6, kl. 10:
Højmesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top