Det sker i kirken uge 23
Gospel-Unusual.jpg
Gospel Unusual – her i lidt mere eksotiske omgivelser. Foto: presse
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Engelske orgelsonater i Grundtvigs Kirke
Torsdag den 6. juni, kl. 19.30 spiller Mads Høck romantiske sonater af Edward Elgar og Percy Whitlock i serien Orgelmestrene. I den romantiske stilperiode skriver franskmændene orgelsymfonier, tyskerne skriver sonater med fugaer og englænderne skriver symfonier, men kalder dem sonater. Den engelske stil har altid været meget melodiøs og syngende. Elgars musik fra 1895 klinger af imperietiden med stor pragt og overdådighed. Whitlocks sonate er skrevet i 40 år senere, men har den samme orkestrale tilgang. Der er gratis adgang

Gospelkoncert med sommerhumør
Det rytmiske gospelkor, Gospel Unusual, leverer onsdag den 12. juni, kl.19 en begejstret overdådighed af swingende og smukke korarrangementer i Bellahøj Kirke.
Man kan høre både klassisk og moderne gospelmusik, blandet med rytmisk musik af fx Lennon & McCartney, James Taylor og Janis Joplin.
Gospel Unusual synger under ledelse af korleder Katharina Baetz og pianist Henrik Mikkelsen. Som navnet antyder, er det et lidt usædvanligt gospelkor. De har alle en passion for rytmiske og smukke korarrangementer. Det store gospelkor vil gøre en almindelig onsdag aften til en helt særlig oplevelse. Arrangørerne garanterer højt humør og glad stemning.

Sang i Husum Kirke
Hver torsdag kl. 9-10 er der fællessang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirke. Der er morgensang hele sommeren, og alle er velkomne. Kirkens sognepræster skiftes til at lede morgensangen. Torsdag i denne uge ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
Tirsdag den 11. juni, kl. 10-12 er der fællessang i ANX’et i Husum Kirke. Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup. Fællessang i ANX’et holder derefter sommerferie, men synger igen den 10. september.

Fredagsmøde i Husumvold Kirke
Fredag den 7. juni, kl. 14-16 afholdes andagt og fredagsmøde i Husumvold Kirke. Morten Pade fortæller om sin mor, Else Marie Pade – en af de første danskere, der komponerede musik med elektroniske musiksekvenser. Hun opnåede først rigtig anerkendelse langt senere, da hun efter år 2000 blev ”genopdaget”. En spændende musikpioner med en historie, der også rummer modstandsbevægelse og internering i Frøslevlejren. Eftermiddagen begynder i kirkerummet kl. 14 ved sognepræst Lise Mortensen.

Gudstjenester uge 23:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Mandag 10/6, kl. 11:
Fælles provstigudstjeneste
i Grundtvigs Kirke

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 9/6, kl. 10:
Højmesse
v/ Iben Palle Hansen
Mandag 10/6, kl. 11:
Fælles provstigudstjeneste
i Grundtvigs Kirke

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 9/6, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen
Mandag 10/6, kl. 11:
Fælles provstigudstjeneste i Grundtvigs Kirke

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Mandag 10/6, kl. 11:
Fælles provstigudstjeneste i Grundtvigs Kirke
Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 9/6, kl. 10:
Højmesse
v/ Line Bjørn Hansen
Mandag 10/6, kl. 11:
Fælles provstigudstjeneste i Grundtvigs Kirke

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 9/6, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 9/6, kl. 11:
Højmesse
Søndag 9/6, kl. 17.30:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 9/6, kl. 10:
Højmesse
v/ Kristian von Späth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top