Bøger på mange sprog
Det er ikke kun bøger på dansk, der kan findes på folkebiblioteket.

– Husum Bibliotek har en række voksen- såvel som børnebøger og både fag- og skønlitteratur på mange forskellige sprog. Se på vores hylder eller spørg en bibliotekar, siger Lisbeth Maja Larsen fra Husum Bibliotek.

Bøger kan bl.a. findes på engelsk, arabisk, bosnisk, kroatisk, serbisk, kinesisk, kurdisk, persisk, polsk, somalisk, tyrkisk, urdu og vietnamesisk. Bøgerne har selvfølgelig ikke det samme omfang, som bibliotekets andre bøger, men der kommer nye bøger en gang om året. Et andet tip er at bruge Verdensbiblioteket, der har en stor samling af film og digitale bøger.

Verdensbiblioteket tilbyder også streaming af film i fuld længde. En gratis service for alle, der bor i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top