Walk for seniorer
Brønshøj-Husum-Walk-02-22-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veloplagte deltagere i sidste års opvarmning ved Utterslev Mose. Foto: Kaj Bonne
Det er efterhånden blevet en tradition, at Brønshøj-Husum Lokaludvalg i samarbejde med Kulturhuset Pilegården og Husum Vænge Centret og Tingbjerg Pensionistcenter afholder Brønshøj-Husum Walk for seniorer over 60 år og andre interesserede.

Det er efterhånden blevet en tradition, at Brønshøj-Husum Lokaludvalg i samarbejde med Kulturhuset Pilegården og Husum Vænge Centret og Tingbjerg Pensionistcenter afholder Brønshøj-Husum Walk for seniorer over 60 år og andre interesserede.

Temaet er fællesskab og motion, og der lægges ud med fælles opvarmning fredag den 24. maj, kl. 10, hvor deltagerne mødes ved Utterslev Mose ved krydset Åkandevej og Ruten. Herefter er der mulighed for at begive sig ud på ruten, der er 3 kilometer lang og slutter ved Kulturhuset Pilegården med sandwich, kaffe og uddeling af præmier. Undervejs på gåturen er der indlagt forskellige konkurrencer – men man kan også vælge at tage bus 2A, der går direkte fra mødestedet til Pilegården.

Deltagelse er gratis, men tilmelding til en af arrangørerne er krævet senest på selve dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top