Vælgermøde i Pilegården
Det kunne ikke være meget bedre planlagt, da statsminister Lars Løkke Rasmussen tirsdag i sidste uge meddelte, at folketingsvalget afholdes den 5. juni. Samme aften havde Brønshøj-Husum Lokaludvalg nemlig indbudt til valgmøde i Kulturhuset Pilegården. SF-formand Pia Olsen Dyhr, der både er opstillet og bor i Brønshøj, skulle deltage i en partilederrunde i tv og […]

Det kunne ikke være meget bedre planlagt, da statsminister Lars Løkke Rasmussen tirsdag i sidste uge meddelte, at folketingsvalget afholdes den 5. juni. Samme aften havde Brønshøj-Husum Lokaludvalg nemlig indbudt til valgmøde i Kulturhuset Pilegården.
SF-formand Pia Olsen Dyhr, der både er opstillet og bor i Brønshøj, skulle deltage i en partilederrunde i tv og måtte derfor sende Carl Valentin som vikar til mødet, der startede samtidig med lederne fra partierne mødtes i DR-Byen. Panelet af kandidater var fra venstre Kashif Ahmad (Alternativet), Helle Rosenvig (Nye Borgerlige), Rune Lund, MF (Enhedslisten), Jacob Rosenberg (Liberal Alliance), Carl Valentin (SF), Peter Skaarup (Dansk Folkeparti), Yildiz Akdogan (Socialdemokratiet), Jan E. Jørgensen (Venstre), Helle Bonnesen (Det Konservative Folkeparti), Manja Sørensen (Klaus Riskær Pedersen) og Jesper Abildgaard (Radikale Venstre).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top