Ny sejr til Husum
Husum Boldklub var bedst i regnvejret og slog HB 2-1

Tre runder resterer, og Husum Boldklub ligger på andenpladsen i Københavnsserien. Store bededag vandt Husum 2-1 over HB i Fælledparken. Det var en svær regnvejrskamp, og Husum skulle igennem nogle vanskelige stunder, inden sejren kom i hus. HB kom foran 1-0, mens Husum havde 11 spillere mod 9. HB fik to ti minutters udvisninger i hhv. det 11. og 13. minut. En høj bold blev af Husums forsvar headet baglæns, og det gav en friløber til hjemmeholdets Jacob Nielsen: 1-0.

Yderligere bekymringer fulgte i det 25. minut, da målmand Mahir Lisakovic faldtforkert ned og slog kravebenet og måtte på hospitalet til scanning. Markspiller Christian Soelberg fik målmandshandsker på – og det slap han strålende fra.

Kort før pausen udlignede Mikkel Howalt, da han modtog bolden dybt.

– Jeg gav dem en skideballe i pausen: Vi er bedre end dem og i bedre form, det må I sgu gå ud at vise, sagde Husums træner Lars Halkier.

Spillerne fulgte op på trænerens skideballe og skruede op for koncentrationen. Husum havde 3-4 100 procents chancer som burde have givet udbytte. Nu måtte man frem til 20 minutter før tid, inden Mikkel Howalt scorede på en ripost til 2-1. I den anden ende diskede Christian Soelbjerg op med en klasseredning.

Husum måtte undvære Rasmus Rosenberg og Josef Moussa, der begge sad ude med skader, men de forventes at være klar til næste kamp på fredag i Husumparken på fredag kl. 18.30 mod Hvidovres divisionsreserver.

– Jeg vil gerne rose dommeren. Endelig var der en, som havde helt styr på kampen. Det var en fornøjelse. Også stor ros til vores mange tilhængere, som støttede os, selv om de blev godt våde, sagde Lars Halkier, der i løbet af 2. halvleg igen benyttede den blot 17-årige Jeppe Skov Orbe i angrebet.
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top