Natur, miljø og fest på ECV
Naturbyens forårsfest ved EnergiCenter Voldparken i lørdags bød på en lang række tilbud og aktiviteter, der alle havde samme overskrift – natur og miljø. Festen havde deltagere fra en lang foreninger, organisationer og enkeltpersoner, der alle bidrog til en dag med aktiviteter, lige fra snitteværksted, rideture, bålmad, økologisk frokost, tørvestøbning, bier, le-slåning, urtesamletur, rede- og […]

Naturbyens forårsfest ved EnergiCenter Voldparken i lørdags bød på en lang række tilbud og aktiviteter, der alle havde samme overskrift – natur og miljø.
Festen havde deltagere fra en lang foreninger, organisationer og enkeltpersoner, der alle bidrog til en dag med aktiviteter, lige fra snitteværksted, rideture, bålmad, økologisk frokost, tørvestøbning, bier, le-slåning, urtesamletur, rede- og insektkassebygning, byhaveliv, fårelaug, sæbekassebygning og bambusvandbaner – samt en stor stand fra Foodsharing Copenhagen, hvor frivillige uddelte gratis overskudsmad, der dagen inden var blevet doneret fra Grøntorvet.
Naturbyen er en vision om en byhave/naturskole ved EnergiCenter Voldparken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top