Massivt ryk-ind på Bellahøjmarken
Sussi-og-Leo-03-35-16.jpg
Det er ikke første gang Sussi og Leo kommer til bydelen. Her en noget vovet optræden i 2016 til en sommerfest i Bystævneparken i Husum. Foto: Kaj Bonne
Der afholdes Børnehjælpsdag, kræmmermarked og Tivolipark i weekenden

Allerede fredag kl. 12 åbner kræmmerne deres boder, Børnehjælpsdagen åbner sit telt og Ankers Tivolipark åbner forlystelserne. Herefter fortsætter aktiviteterne til søndag eftermiddag, og undervejs bliver der mulighed for at se og høre en række kendte kunstnere.

Fredag eftermiddag optræder sangeren Mathilde Falch og kl. 18.30 går Sussi og Leo på scenen. Lørdag aften kan man opleve bandet Rocazino og søndag eftermiddag er turen kommet til Patrick, der er kendt for sin medvirken i tv-programmer X-factor.

Børnehjælpsdagen er en dansk, almennyttig hjælpeorganisation, der arbejder med at styrke de personlige og sociale kompetencer hos anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Indsatsen er baseret på projekter, camps, læringsforløb og 1-dags-arrangementer, som afholdes over hele landet. Børnene og de unge deltager ofte sammen med deres plejeforældre eller pædagoger på børnehjemmene. Børnehjælpsdagen er en af Danmarks ældste organisationer og blev stiftet i 1904.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top