Lyd, lys og beton
Lyd-lys-og-beton.jpg
Brønshøj Vandtårn. Foto: Kilde: Københavns Stadsarkiv
Noisy Beehive eksperimenterer i Brønshøj Vandtårn

Lørdag d. 1. juni kl. 20 inviterer kunstnerkollektivet, pladeselskabet og koncertarrangøren Noisy Beehive på eksperimenterende lyd og lys i Brønshøj Vandtårn.
Šedytė – Cirera – Užameckis er en københavnertrio bestående af både catalanske og litauiske musikere. Trioen spiller improvisationsmusik på deres helt egen måde båret af en eksperimenterende tilgang og en nysgerrighed efter nye lyde.

Trioen håndterer instrumenterne på utraditionelle måder og skaber et mikrokosmos af lydlige teksturer, vibrationer og droner.

”Er det lyden af en saxofon eller et tordenvejr?” vil man måske tænke undervejs i koncerten, når kontrabassen invaderer øregangene og en stemme sætter hjernevindinger i vibration. Trioen består af Jra Elena Šedyt på vokal, Albert Cirera på saxofon og Aurelijus Užameckis på kontrabas.

I forbindelse med koncerten vender Max Morris tilbage i Brønshøj med sine fantastiske projektioner og animationer. Den multidisciplinære Machester-kunstner er i dag bosiddende i København og hans produktion spænder lige fra stedspecifikke videoinstallationer til dokumentarer og filmperformances såvel som kostumer og special effects.

Koncertbilletter til 50 kr. købes i døren.

JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top