Hvepsene fik en sæk i Kolding
Brønshøj Boldklub tabte 0-5 og er nu reelt uden chance for at rykke op

Der resterer endnu otte kampe af oprykningsspillet i fodboldens 2. division. Det betyder, at der stadig er 24 point spille om. Brønshøj har 39 point og er dermed 14 point efter Kolding på andenpladsen. Reelt svarer det til 15 point, fordi Kolding har en klart bedre målscore. Særligt efter lørdagens kamp i Kolding, hvor Brønshøj Boldklub blev sendt hjem til Tingbjerg med en sæk på 5-0.

Nu hvor oprykningschancen er så godt som væk, må man stadig imponeres over Brønshøjs medrejste fans, der holdt humøret højt, selv om målene raslede ind.
Kolding bragte sig på 3-0 med scoringer i løbet af ti minutter, fra det 16. til 25. minut. Efter pausen havde Kolding seks gyldne minutter med to scoringer fra det 49. til 55. minut.

Med 47 mål i 25 kampe er Brønshøjs angreb rækkens 3. bedste, men desværre har man også det dårligste forsvar. 41 gange har modstanderne brudt hvepseboet op.
På lørdag den 11. maj kl. 15 kan divisionsspillerne give deres klub en velfortjent jubilæumsgave ved at besejre bundproppen Ringkøbing. Kampen spilles på Tingbjerg Ground.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top