Hvepse tabte rytmen
I lørdags tabte Brønshøj 0-2 til B93 i kampen, der også var jubilæums-arrangement

Tre hvepse måtte udgå med skader i lørdagens divisionskamp mod B93. Det var for hårdt for det i forvejen hårdt prøvede Brønshøj-hold.

Christian Haslund fra Brønshøj Boldklub fortæller på klubbens hjemmeside, at efter en halv time måtte Andreas Baes udgå efter et sammenstød. Syv minutter senere kom B93 på 1-0. Få minutter senere måtte Ricky Gotland udgå med en skade i baglåret.

I 2. halvleg uddelte dommeren ti gule kort, fem til hvert hold. B93 kom på 2-0 et kvarters tid før tid, og det blev kampens slutresultat.

Christian Haslund skriver og Hvepsenes tredje skadede spiller: – I kampens slutfase måtte indskiftede Jenus Saleh forlade banen, og det så slemt ud. Han lå og vred sig i smerte på banen, og både cheftræneren og fysioterapeuten løb ind med det samme på banen. Her bar de i fællesskab Jenus ud. Det glædede os dog, at Jenus kom på benene igen og kunne humpe hen på bænken.

I midtugekampen før mødet med B93 tabte Brønshøj 0-3 til HIK. Næste kamp på lørdag spilles i Brabrand.
JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top